Wat is een Brother-/Sisterhood?

 Een brother-/sisterhood is een groep mannen en vrouwen die elkaar beschouwen als familie. Ze staan voor elkaar klaar in goede en slechte tijden. Wij hanteren drie kernwaarden, namelijk: vertrouwen, loyaliteit en respect. Deze drie kernwaarden zijn de vuistregels waar wij naar handelen en die wij naar de buitenwereld uitstralen. Onze broeders en zusters zullen te allen tijde voor je klaarstaan in geval van nood, maar ook als je even niet lekker in je vel zit of wanneer je problemen ervaart in het dagelijkse leven waarbij je hulp nodig hebt (loyaliteit). Alles  wat bij ons  besproken wordt,  blijft te allen tijde intern.   Vertrouwelijke en/of persoonlijke  informatie wordt  niet  gedeeld  met  derden buiten  de  club (vertrouwen)! Wij  zullen eenieder behandelen zoals we zelf ook behandeld willen worden (respect).

 


Wat is ons streven als Brother-/Sisterhood?

De oprichting van Conquerors Holland heeft als doel om meer maatschappelijk gerichte acties te ondernemen waarmee wij de samenleving en onze medemensen kunnen helpen en/of ondersteunen. Enkele acties die wij in de afgelopen 2 jaar hebben ondernomen, zijn onder andere:

  • Voedsel in Verzet, waar wij met behulp van anderen 1500 kg aardappelen, peen en ui hadden ingezameld om daar hutspot      van te maken en deze uit te delen aan minderbedeelden.
  • De actie kleding inzamelen voor de slachtoffers van een grote brand in de Schilderswijk waardoor de getroffen mensen al hun bezittingen kwijtgeraakt waren.
  • De actie zandzakken sjouwen in Well tijdens de grote overstromingen in Limburg, waar wij 30.000 kg aan zandzakken hebben lopen sjouwen om zo, in samenwerking met het leger, het dorpje te redden van een overstroming.

 

Ook de kleinere acties hebben we met dezelfde toewijding aangepakt, zoals bijvoorbeeld boodschappen aankopen voor de mensen die het financieel niet meer redden om in hun basisbehoeften te voorzien.

 

 

Hulp nodig?

Heb je zelf hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft, in de breedste zin van het woord, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij kijken of wij jou of een ander van dienst kunnen zijn en de wereld zo een stukje mooier maken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. 

Contact formulier

 

 
E-mailen
Info
Instagram